Yksityiskohdat kodissa ja kehossa

Joskus on tärkeää saada hommat vain brutaalisti hoidettua ja olla suurpiirteinen, mutta sitten on myös aikoja, kun on hyvä kiinnittää huomiota yksityiskohtiin. Hioa tekniikkaa. Yksityiskohdissa voi piillä asian ydin, jos vain huomaamme sen. Aivan kuin pieni kivi kengässä voi tehdä matkanteosta tuskaa, saaden varpaamme verille ja sen poistamalla matka jatkuu taas ilman kipua. Joskus on aika kiinnittää huomiota sanoihin, jotka jäävät sanomatta, silmän mikroliikkeisiin, vähäeleiseen kehonkieleen tai kehonkieleen ylipäänsä. Ne voivat viestiä enemmän kuin tuhat sanaa. Keho puhuu aina totta, vaikka sanat sanoisivat mitä tahansa. Jos ihminen kertoo tykkäävänsä jostain, pitäen samalla kädet tiukasti puuskassa, tukkien näin sydämensä alueen, kumpaan uskot? Sanojen vai kehon viestiin?

FullSizeRender(130)

Myös kotona vaikkapa juuri näin kevään aikaan on hyvä käydä läpi mitä tavaroita haluat pitää, yksityiskohtaisesti, pieninkin tavara kerrallaan. Jokainen esine sitoo energiaa ja näin ollen joko tehostaa energian virtausta, tai tukkii sitä. Koti edustaa kehoa, sielumme kotia ja samalla kun raivaamme tilaa fyysiseen kotiimme, raivaamme tilaa myös kehoomme. Saamme lisää tilaa hengittää. Kun pidät huolta kodistasi, pidät huolta kehostasi. Jos haluat kokea puhdistumista kehossasi ja haluat purifioitua, ala puhdistaa kotiasi Käy läpi laatikko laatikolta mitä olet nurkkiisi kerännyt. Tunnustele jokainen tavara, mitä sen näkeminen tai tunnustelu sinussa herättää. Jos tunne tavarasta on huono, laita se kierrätykseen tai jos se on rikki, korjaa se heitä se roskiin. Mitään ei kannata säilyttää vain velvollisuuden tunteesta. Koti on sinun. Kaikki esineet, joita siellä on, edustavat sinua. Myös tyhjä tila, mitä kodissasi on edustaa sinua. Jos tyhjää tilaa ei ole, mitä se kertoo.? Onko kehosi liian täynnä kuonaa? Onko mielesi liian täynnä ajattelua?

Näin eliminoimalla turhaa, kuorit kuin sipulia kerros kerrokselta, jonka sisin, ydin on puhdas sinä. Pääset siis lähemmäs ydintäsi. Kodin lattioiden pesun lisäksi on tärkeää antaa myös keholle vettä sisäisesti, jolloin solut saavat uutta virtaa ja puhdistuvat.

Ulkoinen maailma heijastaa aina sisäistä maailmaamme. Jos koemme rauhaa sisällämme, ajatuksissamme, tunteissamme, maailma ympärillämme näyttää meille rauhallisen puolensa. Jos annamme vallan hermostumiselle, ärtymykselle ja pelottaville ajatuksille, kohtaamme ulkomaailmassa saman hektisyyden ja pinnan kiristävyyden. Niin sisällä kuin ulkona. Koti heijastaa itseä. Heijastumme ulkopuoleltamme itsellemme, jotta näkisimme mitä tulee nähdä. Jotta muuttaisimme mitä tulee muuttaa. Koska vastuu puhdistumistyöstä on itsellämme. Kukaan muu ei voi eikä kenenkään muun tarvitse putsata kuin itse itsensä. Yksi on kaikki.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s